Magunkról

 

Cégünket 1991-ben alapítottuk. Kisebb-nagyobb változásokkal, de már 26 éve működik.

Fő tevékenységünk a humán egészségügyi szolgáltatás, életmód-tanácsadás, oktatás, valamint életmódtáborok, tréningek, klubok vezetése, egyéb az egészséggel kapcsolatos programok szervezése.

Munkánkat a népgyógyászat és a keleti filozófia alapjaira helyeztük, a harmónia és a szeretet egységében. Feladatunknak tartjuk az egyensúly megtartását a test, a lélek és a szellem szintjén egyaránt.

Évek óta foglalkozunk oktatással. Tanfolyamaink abban térnek el a szokásostól, hogy nem a tanáraink tudása a legfontosabb, hanem a hallgatóké. Minden tudásunkkal azon vagyunk, hogy kiderüljön kinek mi a valódi képessége, mihez vannak a legjobb adottságai, hogy az adott területen sikeres, kiegyensúlyozott, a munkáját örömmel végző szakemberként tudjon tevékenykedni.

A tanfolyamokat úgy építjük fel, hogy az elméleti tudáson kívül nagy hangsúlyt kapnak a gyakorlatok. Ezáltal a résztvevők olyan tapasztalatokra tesznek szert, amelyet a későbbiekben önmaguk is bátran alkalmazhatnak a mindennapi életükben, munkájukban maguk és mások megsegítésére egyaránt.
 
Tanáraink: gyakorlatias, diplomás természetgyógyászok, szakoktatók, trénerek, tanácsadók
Oktatás: iskolarendszeren kívüli általános felnőtt oktatás.
 

 

Nyitó oldal