Reiki
 Igény esetén azonnali kezdéssel, egyéni vagy kiscsoportos felkészítéssel

 

 

A Reiki bárki által elsajátítható, egyszerű és igen hatékony gyógyító módszer. Sokak számára az első lépést jelenti az energetikai gyógyászat felé. 

 

A Reiki egy gyógyító hatású energetikai módszer, amit egészségünk megőrzésére és gyógyulásunk elősegítésére használhatunk. Egy isteni eredetű energia közvetítésén alapul, ami beindítja és felerősíti az öngyógyító folyamatainkat. A 19. század második felében, Dr. Mikao Usui orvos, buddhista szerzetes által, Japánban újra felfedezett gyógyító rendszer.

A Reiki elsajátítása és használata mindenki számára hasznos, mert rendszeres használata könnyebbé teszi mindennapi életünket. Testileg és lelkileg is nagyobb harmóniát, kiegyensúlyozottságot ad, ellenállóbbá tesz a stresszel és a mindennapok kihívásaival, környezetünk megterheléseivel szemben (például a lég- és környezetszennyezés, valamint az élelmiszerekben egyre sűrűbben előforduló kemikáliák mellékhatásai). A Reiki segítségével önmagunkkal és másokkal való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik.

Betegség esetén felgyorsítja és könnyebbé teszi a gyógyulást, legyen szó önmagunkról, másokról, állatokról vagy akár növényekről.

Nem helyettesíti a hagyományos orvosi módszereket, hanem azokat kiegészítve használható.

 

REIKI TANFOLYAMOK:

Reiki I.

A tanfolyamon a tanuló megkapja a lehetőséget, hogy a Reiki energiával kezelni tudja önmagát és másokat.
Részletesen megismeri a Reiki történetét, elsajátítja a kézrátétellel történő gyógyítás elméleti és gyakorlati alapjait. A meditációkon és gyakorlatokon keresztül ráhangolódik a szeretetteljes isteni energiára, valamint elsajátítja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások kezeléséhez szükségesek.
Egy energetikai hangolás lehetővé teszi a belső gyógyító csatornák aktiválását a Reiki energia számára, és ez emellett a saját rezgésszám és energiaszint lényeges megemelkedésével is jár.

Ára: 7.900,-Ft

 

Reiki II.

A Reiki második fokozatával a Reiki energia intenzívebbé válik a kezelések során. Az avatás által tovább emelkedik a tanuló saját rezgésszáma és energiaszintje.
Megismerkedik a második Reiki fokozat szimbólumaival és azok használatával, így a Reiki használatának teljesen új, speciális lehetőségei nyílnak meg. Lehetővé válik többek között lelki vagy mentális eredetű, pszichoszomatikus problémák kezelése, illetve a távkezelés is. 

Előfeltétele: a Reiki 1. fokozat elvégzése.

Ára: 15.500,-Ft

Reiki III. Mester fokozat

Ez a tanfolyam az első lépés a mesterré válás útján. A Reiki mesteri út nem csak a Reiki használatára, hanem az egész életünkre vonatkozik.
Az avatás hatására sokszorosan megemelkedik a tanuló rezgésszáma és energiaszintje, emellett a Reiki energia intenzitása is sokszorosára nő. A Reiki mesteri szimbólum hozzáférést biztosít a mester energiához és annak lehetőségeihez.

Előfeltétele: a Reiki 1-2. fokozat elvégzése.

Ára: 44.000,-Ft

Reiki Tanári

A Reiki mester megkapja a lehetőséget és a jogot arra, hogy oktasson és másokat is beavathasson a Reikibe.
A tanfolyamon lehetősége lesz a korábbi Reiki fokozatok tananyagának alapos átismétlésére, emellett oktatási technikák elsajátítására és az avatás kivitelezésének begyakorlására.  

Előfeltétele: a Reiki 1-2-3. elvégzése.

Ára: 80.000,-Ft

 

Életünk öt fontos szabálya

 

  • Élj abban a tudatban, hogy Istennek egy része vagy.
  • Élj abban a tudatban, hogy minden és mindenki egy rész belőled és te is mindennek és mindenkinek egy része vagy.
  • Élj a mindent átfogó szeretet szerint, mert a reiki a minden létező iránti szeretet.
  • Éld felelősséggel jelen életed. Az alázatosság nem közömbösséget vagy passzivitást jelent.
  • Ne csak gyógyíts a reikivel, ne csak tanítsd a reikit – ÉLD a REIKIT!

F. E. Eckard Strohm

Nyitó oldal