Vélemények rólunk

 

 

2008. 05. 05.

Kedves Edit, dicséretesre sikeredett a fülakupunktúrás vizsgám, köszönöm a felkészítést és a türelmedet, Brigi Csongrád.

 

2009. 04. 03.

Szia Edit! Jól sikerült a természetgyógyászati modulvizsgám. Köszönöm neked a segítséget. Béjé Szeged.

 

2009. 08. 08.

Köszi a segítséget, minden vizsgám sikerült. A szakmain dicséretet kaptam! Üdvözlettel, F. Lajos Baja.

 

2009. 12. 20.

Kedves Edit! Sikerültek a vizsgáim! Köszönöm a segítséget és a sok hasznos tanácsot, információt, amit kaptam tőletek. Jól éreztem magam a táborban és hálás vagyok, hogy elfogadtatok olyannak, amilyen vagyok és nem akartatok megváltoztatni. Szeretettel gondolok rátok. Üdvözlettel, Johny Szeged.

 

2010. 04. 02.

Kedves Szervezők! Nagyon tetszett az ásványbörze, én még nem voltam ilyen programon, minden új volt számomra. Meghatott az a kedvesség és segítőkészség, amivel az ideérkező látogatókat fogadták. Csak remélni tudom, hogy legközelebb is rendeznek ilyen látványos programot Szegeden. Szabó Edit Szeged.

 

2010. 08. 17.

Kedves Edit! Nagyon tetszett az életmód tábor, jól éreztem magam. Sok érdekes és számomra új információt kaptam. Ritka az ilyen meleg és családias légkör. A szállás is jó volt, és jó volt minden. Szia, Marika Szeged.

 

2011. 07. 11.

Szia Editke!A buszban nem került sor a kirándulás értékelésére, ezért én itt szeretném megköszönni a munkádat.Mi mindketten kifogástalanul jól éreztük magunkat. A szállás teljesen kielégítő volt, a magasságot teljesen ellensúlyoztaaz erkély és a nyugalom. Az ellátás jó volt, megfelelt az ízlésünknek.

A programok is jók voltak, az én elvárásom kb. ennyi egy kirándulással kapcsolatban. Sok mindent megnéztünk, túráztunk, felfedeztünk,és együtt is hasznosan töltöttük az időt.

A családállítással kapcsolatban a mi kettőnk véleménye az, hogy nagyon érdekes, és tanúságos dolog, de nagyon nagy a felelőssége a vezetőnek, ilyen szinten az egyén sorsának fordításában. Nagyon tanúságos volt, ahogyan megfigyeltem az emberek egymáshoz való viszonyát, és a saját magukhoz való viszonyát is. Sokat tanultam belőle, és meg kell, hogy mondjam, erőt merítettem belőle, és sokat nőtt az önbizalmam. Némelyik ember kész tanulmány volt. Szeretnék még sok ilyen érdekes kiránduláson részt venni. A tanítás mindenképpen a Te feladatod. Figyeltem Andit, ahogyan masszírozta a talpakat, tökéletesen át tudod adni a tudásodat, és ez nagyon nagy dolog. Nem mindenki képes erre. Hiába jó valaki valamiben, ha nem tudja átadni úgy mások számára, hogy az megtanulja, akkor hiába a tanítás. Elnézést, ha túl hosszúra sikerült a levél, úgy éreztem, ezeket meg kell írnom. Köszönünk mindent, B & B Szeged.  

 

2012. 04. 01.

Kedves Edit! Nagyon szépen köszönjük a tegnapi rendezvény megszervezését és lebonyolítását!
Sok-sok kiállító érkezett nagyon gazdag és választékos kínálattal. A kísérőprogramok is sok újdonsággal színesítették a palettát. Jól éreztük magunkat, feltöltődtünk!
A rendezvényről szerencsére a www.delmagyar.hu weboldalon is lehet olvasni, a 65 kép szépen tükrözi az eseményt, így, aki az idén lemaradt, biztos, hogy jövőre szívesen résztvevő lesz.
Szívből reméljük, hogy a szegedi ásványbörze jövőre is lesz! Ehhez kívánunk Neked és a Varázsliget munkatársainak sok sikert és jó egészséget!
Szeretettel ölel:  Edit és Icu

 

2012. 06. 30.

A Varázsliget, egy nagy mérföldkő volt a spirituális utamat tekintve, az újjászületésem helye. Rengeteg dolgot tanultam a tanáraimtól, amelyek a mai napig a fülembe csengenek. A jegyzetet, mint egy Bibliát, szinte napi rendszerességgel forgatom, bár elsősorban még csak a saját „gyógyításomra” használom. Itt megtaláltam önmagam és azokat a területeket, témákat, amelyek nagyon érdekelnek, és azt a fő irányvonalat, ami az én utam. Ezért nagyon hálás vagyok, és köszönök mindent Szabóné Tóth Editnek és Mangó Erika tanáraimnak. V-V Edina Szeged.

2013. 09. 05.

Szia kedves Edit! Nekem életem legjobb döntése volt, hogy elvégeztem nálatok ezt a tanfolyamot és megismertelek benneteket. Nektek köszönhetem, hogy megtaláltam végre az élethivatásom. Minden jót kívánok Neked és Erikának is. Puszi, Terike Békéscsaba.

 

2013. 11. 28.

Mindenkinek ajánlom a Varázsliget által szervezett családias légkörű tanfolyamait és táborait. Azoknak, akik tudatosan keresik a lehetőséget a spirituális fejlődésükhöz egyaránt, mint ahogy azoknak is, akik egy kicsit bátortalanul, de az önismeret egy újfajta aspektusából szeretnék megérteni önmaguk testi-lelki-szellemi mibenlétét. A tanfolyam anyaga sokrétű, melynek elsajátítása után olyan dimenziók nyílnak meg az ember előtt, amelyek egy minőségileg magasabb rálátást  engednek számunkra önmagunk, és  világunk  megismeréséhez, megértéséhez az ok-okozati összefüggések  minden vonatkozásában. A tanfolyam lesz akinek arra lesz jó, hogy  számára egy ezidáig  ismeretlen, láthatatlan világ  megismerése segítsen egy megrekedt helyzetből a  továbblépésben. Lesz olyan, aki nagyot fog lépni,  továbbfejleszti tudását és az ezotéria valamelyik ágánál lehorgonyoz, netán pénzkereseti  lehetőségként veszi számításba a tanultakat. Ezeken a tanfolyamokon az ember csak nyerhet. Én teljesen laikusként találkoztam a tanfolyam hirdetményével. A kínai nyelv sem volt  idegenebb, mint a tanfolyam által kínált sokféle, általam még soha nem hallott  ismeretlen tudás elsajátításának lehetősége. Belevágtam! Életem egyik legjobb döntése volt! Nem változtattam munkahelyet, de én magam megváltoztam. Előnyömre!!! A nyári, vagy évközi táborok szintén hasznosak, élménydúsak, gyakorlatiasak. Lazább tempóban, közösség összekovácsoló szerepe miatt fontos, hiszen manapság ezeknek a lehetőségeknek híján vagyunk. Itt szedheti fel az ember azt a sok kis apró, de értékes  infót, amire év közben a tananyag mennyisége miatt, és az elsajátítás üteme miatt nincs lehetőség. Itt lehet kérdezni, hülyeségeket kérdezni, megvitatni, elméleteket gyártani, stb. A tanácsom csak annyi, hogy az egóját mindenki hagyja otthon a tanfolyamokon. Legyen nyitott, elfogadó, befogadó, kíváncsi, emberi és vidám! M. Magdi Szeged.

2014. 07. 10.

Kedves Mindenki! Nem nevezek nevén senkit, mert mindenkinek hálás vagyok az élményért, ami itt ért. Köszönöm, hogy befogadtatok, köszönöm a családállítást, és az abban nyújtott segítséget. Köszönöm a beszélgetéseket, köszönöm, hogy tanulhattam Tőletek. Külön köszönet Editnek, aki békés galambként  a vállamra szállt. Ugyanígy Erikának, aki időnként macskát játszik, de csak annyira mereszti ki karmait, ami éppen akkora nyomot hagy, amire éppen szükségem van. Végső “fenyegetésként”: Még találkozunk! Puszillak Benneteket, KR “Roller”.

2014. 07. 11.

Köszönöm szépen Editnek és Erikának ezt a 6 napot a táborban. Nagyon tartalmas változatos programok igazi feltöltődést, kikapcsolódást jelentett számomra. További eredményes munkát kívánok. Szeretettel Lné Évi.

 

Nyitó oldal