Életmód tábor

 

minden érdeklődő, pihenésre és kikapcsolódásra vágyó személy részére

 

2018. június 30. – július 4.

Helyszín: Püspökszentlászló

a Kelet Mecsek gyöngyszeme. A  település a Zengő tövében hegyekkel teljesen körülvéve helyezkedik el, de ezenkívül speciális klímája is egyedivé teszi. A faluban összesen 32 telek található, nagyrészt eredeti állapotban megőrzött parasztházakkal. Jelenleg körülbelül 18 állandó lakó él a kis településen. Püspökszentlászló közigazgatásilag Hosszúhetényhez tartozik. A házak  nagy részét falusi vendéglátásra használják.    

 

Nem csak leendő természetgyógyászok részére!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

 

mecsek6

 

Életmód táborunk nyitott. Szeretettel várjuk a más intézményben természetgyógyász modult végző hallgatókat is!

 

Életmód táborunk –  ami már régen több, mint csak életmód tábor –  évek óta nagy sikerrel működik. A program holisztikus szemléletű,  ezáltal a  résztvevők egyéni élmény formájában ismerkedhetnek, tapasztalhatnak meg spirituális, ezoterikus, természetes és alternatív gyógymódokat. A program lehetőséget nyújt arra, hogy a résztvevők elsajátítsák az életmódváltáshoz szükséges alaptudást, gyakorlatot. Sok ismerettel gazdagodva, kipihenten, feltöltődve, szemléletmód váltással térhetnek haza a résztvevők szeretteik körébe. A táborba várjuk természetesen a természetgyógyászati vizsgákra jelentkezőket, de a családtagjaikat is, valamint azokat, akik regenerálódni, pihenni, túrázni, kikapcsolódni szeretnének a természetben.  

 

Részvételi díj: 52.000,-Ft/fő/4 éjszaka, 5 nap, szállással, teljes ellátással (reggeli-ebéd-vacsora), gyógynövénytea egész nap, programokkal.

 

Elhelyezés:  3-4 ágyas szobákban. Utazás egyénileg, megbeszélés szerint. Az utazási költség nincs benne a részvételi díjban.  

 

A természetgyógyászati modul vizsgára jelentkezők részére a kötelező igazolást kiadjuk.

 

Amiről szó lesz: energetizáló módszerek – színterápia – testünk üzenetei – a lélek üzenetei – arcdiagnosztika – önismereti módszerek – gyógynövény túrák – talpreflexológia – masszázsismeretek – családállítás – meditációk  – csillagtúra –   kirándulás a Zengőhöz – látogatás a helyi arborétumban.

 

PROGRAM TÁJÉKOZTATÓ:

8 órakor reggeli,13 órakor ebéd, 18 órakor vacsora.

Közben kirándulások, beszélgetések, előadások, gyakorlatok, bemutatók, kezelések. Esti meditáció, bölcseleti beszélgetések, csillagtúrák és további programok.  

 

Előleg 20.000,-Ft.

A fennmaradó 32.000,-Ft-ot lehet további 2 részletben is fizetni, de legkésőbb június 15-ig ki kell egyenlíteni a teljes összeget.

 

Jelentkezni: Szabóné Tóth Edit

– Telefonon: 30-292-8242

– Emailben:  varazsliget@gmail.com

– Személyesen: előzetes időpont egyeztetés után

 

 A férőhely korlátozott számú, ezért ha szeretnél részt venni a programon, minél hamarabb jelentkezz!

 


 

 

 

 

Nyitó oldal