Detkovics Éva

kineziológus, Hellinger terapeuta,
kineziológia oktató,

Oktatás, Hellinger családállítás

Telefonszám: 06 20 369 4532

Elhivatott tanító néniként éltem az életem 40 éves koromig. Ekkor megrázó változás történt, megbetegedtem. Sclerosis multiplex volt a diagnózis. Minden megváltozott. Tehetetlenül, erősen lekorlátozva kezdtem élni.

Kezdetben a hagyományos orvoslás lépcsőit lépegettem gyógyulásom reményében, de a javulás csak váratott magára. Egy idő után szerencsére olyan orvos kezébe kerültem, aki nem szteroidokkal akart rögtön tele tömni. Vitaminokat szedetett velem, és kíváncsi volt mi történt velem a rosszulléteim előtt. Meghallgatott, és rávezetett: kapcsolat van a konfliktusaim és rosszulléteim között.

Lassan kezdtem érdeklődni a gyógyteák, alternatív gyógymódok iránt. Megismerkedtem a bioenergiával, és olyan emberekkel, akik művelték ezt a gyógymódot. Új barátokra tettem szert, akik mindig akkor hívtak fel telefonon, amikor épp rosszul voltam. Megtanultam segítséget elfogadni, és kérni is. A segítségükkel egyre kevesebbszer jöttek elő a rosszulléteim és egyre rövidebb ideig tartottak. Természetes, hogy kezdtem bízni – a gyógyulásban, az emberekben, a hagyományos orvosláson kívüli módszerekben. Agykontrolos, Reikis lettem.

A KINEZIOLÓGIA is ebben az időben került elém. Csodálatos dolgot ismertem meg egy előadás keretében. Izmaim jelzik, hogyan érzek, hol vannak az általuk keletkezett blokkjaim, és megmutatja, mit tehetek a feloldásukért. János Péter volt az, aki bevezetett ebbe a világba. Neki köszönhetem, hogy kinyílt előttem egy másik világ. Azóta már rég egészséges vagyok – MR vizsgálattal igazoltan.

Az évek folyamán megtanultam a Magyarországon létező ágak zömét:

ONE BRAIN / Egy agy/

TOUCH FOR HEALT /Gyógyító érintés

BRAIN GYM /Agytorna

STRESS RELEASE /Megszabadulás a stressztől

SPIRITUÁLIS RADIX /Asztro-kineziológia/

NEURO-KINEZIOLÓGIA  agyintegrációs kurzusai

CSALÁDÁLLÍTÁS /Hellinger terápia Arnold Polivka  /Peter Orban/ Angster Mária/ Bert Hellinger 

Nem lettem hűtlen a tanításhoz. A kineziológia ágai közül a kineziológia királynőjének nevezett ágat, az ONE BRAIN- t tanítom. Úgy tűnik, hű maradtam magamhoz. Tanító néni voltam és most is az alapokat szeretem tanítani a nagyon sok szintből. Kedvet, hitet ébreszteni a reménytelenség közben. Felismertetni az új lehetőségeket, a kilátástalanságból megláttatni a napot csodálatos dolog.

Úgy szeretném mindezt csinálni, hogy bátran meg tudják emelni szárnyaikat a tanítványaim és a hozzám forduló emberek. A magam életével szeretnék példát mutatni, hitet adni.

KINEZIOLÓGIA 3. tanfolyam

Ez a szerkezetfunkciós kurzus megismertet egy csomó jellegzetességgel, mely segítségével megértjük és el tudjuk fogadni az emberek másságát. Eredményeként nem várjuk el “ragadozó” társainktól, hogy” növényevőként” működjenek, és fordítva.
Már a találkozás pillanatában ismerjük a ” kulcsot” a másikhoz/magunkhoz és ez által a harmonikus , békés, megértésre, kölcsönös tiszteletre épülő kapcsolathoz.

Nyitó oldal