Mangó Erika

alternatív mozgás- és masszázs terapeuta,
természetgyógyász, reiki tanár,

Telefonszám: 06 30 290 7846

Gyerekkorom óta érdekelt minden olyan dolog, ami nem az anyagi világgal kapcsolatos.

Több szakmát is kitanultam, mire végre megtaláltam önmagam. 1995. áprilisában találkoztam a Reikivel, még ugyanebben az évben a R.A.I. tanáraként el is kezdtem tanítani. 1996-ban végeztem el az Arolókat. Még 1995. végén elkezdtem az aktív szellemgyógyászatot tanulni, ott találkoztam először a pszi-sebészettel (energetikai műtétek), ennek hatására ismerkedtem meg a pszichotronikával (amely szintén energia-műtétekről szól). Ugyanekkor fejeztem be a Feng Shui, a csontkovács, a Tarot kártya, a svédmasszázs és  a számmisztika  tanfolyamokat.
2003-ban a Nemzetközi Tudományos Parapszichológiai és Metafizikai Oktató-Kutató Intézet és Szövetség lazító, frissítő, kozmogenetikus biomasszázs tanfolyamát végeztem el. Itt ismerkedtem meg a thai-masszázzsal és Sai Baba tanításaival, ezen belül a Narayanaval.

2004-ben megismertem Pósa Ferencet, és az ő tematikája szerint vezetem az angyali érzések, angyali érzések kártya, spirituális gyógyászat, rajzelemzés tanfolyamot.

Ugyanebben az évben kezdtem el az ETI-vizsgára felkészítő tanfolyamot a Varázsliget Bt.-nél (Szeged), 2005-ben tettem vizsgát az ETI-ben alternatív mozgás- és masszázs szakon Thai-masszázsból és Csikung-ból.

2006-ban kezdtem el intenzívebben tanulni és foglalkozni a fehér mágiával.

Jelenleg a felsoroltak legtöbbjét ma már tanítom, fő területem a mozgásszervi problémák megszüntetése, valamint a fizikai (betegségek) problémák lelki okainak megszüntetése.
Nyitó oldal