Szabóné Tóth Edit

alternatív mozgás- és masszázs terapeuta, fülakupunktúrás addiktológus, reflexológus, természetgyógyász tanár, reiki mester-tanár, Bach-virág-terapeuta, buddhista tanító

Telefonszám: 06 30 292 8242

 

Hálás vagyok nagyszerű tanítóimnak és mestereimnek, mint Béky László, dr. Bíró Dénes, dr. Czimeth István, Juhász Péter, Kasza Miklós Koppány, Kovács András, dr. Szabó László, Eckard Strohm, Urbán Annamária, Végh József.

2004-ben iskolát hoztam létre, ahol ÁEEK természetgyógyászati szakvizsgára felkészítő tanfolyamokat,  spirituális tanításokat és egyéb masszázs oktatást tartok.
 
 
 

Napi munkámon belül talpreflexológiával, nyirokmasszázzsal, Bach-virág terápiával, energetikai kezelésekkel, fülakupunktúrával, valamint  spirituális és életvezetési-tanácsadással foglalkozom.

A kezelésekhez előzetes időpont egyeztetés szükséges, ezért hívd a 30-2928242 telefonszámot.

 

Talpmasszázs:

A talpmasszázs, idegen szóval talpreflexológia a legrégebbi kezelési módok egyike. Tapasztalatokon alapuló tudomány és művészet, az emberi érintés csodálatos művészete.
A reflexzóna masszázs  bizonyos bőrterületek, pontok, zónák ingerlése, mely ingerre  reflexhatás keletkezik a hozzá kapcsolódó szervben, testrészben.
Leghatásosabb kezelési terület a talp. A talp reflexzóna masszázs  hat a központi idegrendszerre, a vérkeringésre és a nyirokkeringésre, valamint a belső szervekre. Elindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát, csökkenti a stresszt, a fájdalmat és a görcsöket, serkenti a hormontermelést, méregtelenít, testi-lelki nyugalmat ad, általános közérzet javító hatással bír. Kioldja az energiablokkokat, helyreállítja az életenergia egyensúlyi állapotát, segít az egészség helyreállításában.
Mindenkinek ajánlott kortól függetlenül, önálló vagy akár a nyugati orvoslás mellett kiegészítő terápiaként is.

A kezelés ára: 4.000,-Ft/alkalom

 

Nyirokmasszázs:

A nyirok keringés szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, meghatározza a szervezet regenerációs készségét és segíti a szövetekből történő salakanyag kiválasztást.

A nyirokmasszázs egy speciális masszázs fajta, amely javítja a nyirok elfolyását, megszünteti a nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, segít a sejtek és szövetek regenerálódásában, csökkenti a gyulladáskészséget, elősegíti a meglévő gyulladások, sebek, ödémák gyógyulását.

A nyirokmasszázs sok betegség kezelésében igen hatásos terápia, de egészségünk megőrzése érdekében is alkalmazhatjuk, akár stressz oldásra, lazításra, vagy a narancsbőr csökkentésére.

Méregteleníti a szervezetet, segíti a jó vérkeringést, fájdalomcsillapító hatású, erősíti az immunrendszert, csökkenti a gyulladásokat, a migrénes fejfájást, a gyomor és bélrendszeri panaszokat, csökkenti az ödémásodást és a duzzadt arcot.

A kezelés ára: 4.500,-Ft/alkalom

 

 

Bach-virág terápia:

Leginkább a homeopátiához hasonló, szelíd gyógymód. Amikor úgy érzed, hogy nem találod a lelki békédet, harmóniádat, ezek az eszenciák, virágkivonatok békét és enyhülést hoznak szenvedéseidre. Napi pár cseppel enyhítheted az egyensúlyvesztés állapotát, mivel közvetlenül az ember energiarendszerére hat és nem a fizikai testre.

A Bach-virág terápia hatékony kiegészítője lehet bármilyen terápiának is: jól kombinálható a hagyományos orvosi és a természetgyógyászati módszerekkel.

A kezelés ára: 2.500,-Ft

 

Fülakupunktúra:

A fülben tükröződik az egész szervezet. A megfelelő és aktuális pontok szúrásával harmóniába hozzuk a szervezet energia egyensúlyi állapotát. A pontokat stimulálva hatunk a méregtelenítő szerveinkre és az idegrendszerre. A megfelelő pontkombináció segítségével csökkenthetők a szenvedélybetegségek által kialakult kellemetlen tünetek. Hatékonyan segít a kényszeres cselekedeteink gátlásában, mint pl. a dohányzás, a túlzott alkohol fogyasztás, a túlzott gyógyszer fogyasztás, a túlzott evés, stb.

A kezelés hatására nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb érzés érhető el, fogyasztásnál (testsúly csökkentésnél) több kilótól szabadulhat meg a páciens.

Mint minden kezelésnél itt is rendszerességre és kitartásra van szükség a jó eredmény elérése érdekében.

A kezelés ára: 4.000,-Ft/alkalom

 

 

 

 

 

 

Nyitó oldal