Todorov Radiszlávné
kineziológus, nemzetközi kineziológia oktató
Oldások
 
Telefonszám: 06 30 362 3376
 

Súlyos gerincproblémával küzdöttem évekig. Az orvosok azt mondták tanuljak meg vele élni. A fájdalmakkal, mozgáskorlátozottsággal és a velejáró lelki bajokkal. Azonban egy idő után elindult a “véletlenek” sorozata.

Hozzájutottam Maria Treben legelső könyvéhez, mely elindított az öngyógyítás terén. Mivel kertes házban laktunk, teljesen a növények varázsvilága érdekelt, milyen a magja, az első levelei, a virága, az íze… Rájöttem; a növények “árcédula” nélkül szeretnek.

1994-ben Dr. Varju Márta előadást tartott a kineziológiáról, azon belül az One Brain módszerről, melyen részt vettem. Azt mondta, ez egy kíméletes módszer a képesség, készség, személyiség fejlesztésről, az agy integrációjáról szól, hogy a jelenben érzett érzésünk nem a jelenben van, hanem a múlt érzései jönnek elő. Ezzel az izomteszteléses módszerrel könnyen törölhetjük lelkünkből a múlt negatív érzéseit, és ezáltal változik meg életünk a jelenben. Határozottabbakká válunk, képesek leszünk olyan dolgokra, amit eddig nem mertünk megtenni, már nem a fájdalom, a fájdalomtól való félelem irányít bennünket.  A múlt negatív tapasztalata, fájdalma már nem befolyásol, nem fáj a régi seb. Egy bizonyos idő eltelte után – egy történet, tapasztalat, idézőjelben “sztori” az életünkben – már nincs lelki fájdalom mögötte. Továbbá, hogyan hat egymásra a test, a lélek, a szellem (három az egyben) és az agy.

Szóval, mélyen megérintett, rádöbbentem, ez az, amire mindig is vágytam. Egy módszer, hogy hozzáférhetünk lelkünk sötét  mély pontjaihoz, és a kineziológiai kezelések során könnyen, gyorsan, kíméletesen világosság nyílik a szívünkben, a lelkünkben és a testünkben.

Izgatottan elindultam az első tanfolyamra! Aztán jött  egyik a másik után, speciális tanfolyamok, egyre izgalmasabb volt. Mire észbe kaptam, 1997-ben Nemzetközi Kineziológus Oktató, majd 1999-ben megkaptam az ETI-vizsgás Kineziológus címet. Közben beíratkoztam a Natura Holisztikum Természetgyógyász Egyetemre, ahol nagyon sok széles sávú ismeretanyagot kaptam neves oktatóktól. Fitoterápia, pszichológia, filozófia, reflexológia, alternatív masszázs, energetika, tarot kártya segített abban, hogy hatékonyabbá váljak a kineziológiai oldások során.

A tanfolyamok végzése, és oldások végzése közben egyre több pozitív visszajelzést kaptam, kapok, hogy a végtelen lehetőség rendelkezésünkre áll, hogy megváltoztassuk az életünket. Csak rajtunk múlik!!

Nyitó oldal