Vajner Ildikó
természetgyógyász,
fitoterapeuta,
fülakupunktúrás addiktológus,
akupresszőr,
pszichotronikus tanító és gyógyító

 
Telefon: 06 70 333 9888

Sokszor hallom azt, hogy valami eget rengető dolognak kell történnie az ember életében (betegség, halál… stb.), mire rájön, hogy egészen más dologgal kell foglalkoznia. Aztán mindent elkezd másként látni és érezni.

Az én esetemben ez annyival módosul, hogy mindig szunnyadt bennem, csak valahogy mindig elterelődött a figyelmem az idők során. Aztán amikor már magamra is tudtam figyelni: rá kellett jönnöm, hogy milyen tudás birtokosa is vagyok. És mivel elvégeztem a természetgyógyászat néhány ágát és így felhatalmazást kaptam a ma működő rendszertől is arra, hogy gyógyítással foglalkozzam- szükségét éreztem, hogy néhány mondattal érzékeltessem a természethez és ezen keresztül a gyógyításhoz való viszonyomat, alázatomat és hitemet.

A test-lélek-szellem harmóniájának megteremtésén és az egyensúly felbomlása esetén a visszaszerzésén dolgozom: mások életében is.

Hitem szerint: ezek a természetes gyógymódok és energetikai beavatkozások, szellemi síkon történő kezelések meghozzák minden ember (páciens) számára az öngyógyító mechanizmusok aktiválódását, főleg ha időben rájön, hogy a teste figyelmeztető jeleket adott a számára és nem pedig bosszantó, kelletlen gátló tényezőként értékeli.

A mai rohanó, „semmire sincs elég idő” világunkban egyik legfontosabb feladatunk az egészséges gondolkodás, egészséges élet és harmónia megteremtése: önmagunkban és a világban is. Ehhez tudok segítséget nyújtani.

Nyitó oldal